Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

White Goblin Games Nieuwtjes: Korting, Tranquility, Arnak, Codenames

Het weekend is weer voorbij en ongetwijfeld zijn er vele bordspellen op tafel gekomen. White Goblin Games brengt deze nieuwe week weer veel mooie nieuwtjes, waaronder een speciale moederdagkorting, Tranquility-nieuws, Arnak-nieuws en een aankondiging van een nieuwe Codenames.

Moederdagkorting
Het is bijna Moederdag!
Verwen je moeder met een heerlijk spel om samen te spelen! Je ontvangt nu tot en met 6 mei 10% korting op ons gehele assortiment!
Gebruik de code MOEDERDAGMETGOBBY om te korting te activeren.
Shop hier je spellen.

Let op!
De code is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes en is eenmalig toe te voegen aan je winkelmand.Tranqulity
Vanaf nu beschikbaar: Tranquility.
In dit kaartspel spring je samen aan boord van het schip Tranquility en ga je op zoek naar het paradijs. Zorg dat je kaarten in de juiste volgorde liggen om de koers naar het enige onbewoonde eiland te vinden! Lukt het jullie om het eiland te vinden of blijven jullie voor altijd op zee drijven? Lees onze review hier nog even terug.

De Verdwenen Ruines van Arnak
Een mooie special met alle ins en outs over De Verdwenen Ruïnes van Arnak.
Lees nu meer over de geschiedenis van Arnak, verschillende acties, een gesprek met de auteurs en nog veel meer! Lees hem hier.Codenames Disney
Verwacht bij White Goblin Games: Codenames: Disney.
Codenames terug in een magische Disneyvariant! In Codenames Disney strijden twee teams om als eerste al hun Disney kaarten van hun sleutel kaart te vinden. Met 200 Disneyfiguren tover jij Codenames om tot een magisch potje.

Geplaatst door Linnsane op 03-05-2021 12:11
Aantal keer bekeken: 1001

Reacties


Er is nog niet gereageerd.