Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Geronimo Nieuws: in de Palm van je Hand, Trek 12 en Starlink

Geronimo Games heeft de smaak flink te pakken dit jaar. Ze hebben al de nodige leuke bordspellen op de markt gebracht dit jaar en ze gaan hun catalogus nog verder uitbreiden. Dit keer hebben we nieuws over In de Palm van je Hand, Trek 12 en Starlink!

In de Palm van je Hand
Speel met je tastzin in In de Palm van je Hand. Een spel voor jong en oud waarbij je door het plaatsen van voorwerpen in iemands hand een tekening probeert na te bootsen.

‘In de Palm van je Hand’ is een spel voor 2 tot 8 spelers vanaf 10 jaar en speelt in zo’n 30 minuten. In dit spel waarin voelen en deductie centraal staan, probeert een speler een tekening op tafel te herkennen op basis van wat hij eerder in zijn hand heeft gevoeld. ‘In de Palm van je Hand’ werd ontworpen door Timothée Decroix en wordt uitgegeven door Geronimo Games.
‘In de Palm van je Hand’ laat je in de schoenen kruipen van opa Léon en van zijn kleinkinderen. Léon is al van kindsbeen af erg avontuurlijk en heeft in zijn leven heel wat meegemaakt. Nu deelt hij zijn herinneringen met zijn familie. Zijn kleinkinderen spelen graag met zijn 'schatkist' vol foto’s. Léon sluit zijn ogen en steekt zijn hand uit, zodat de kinderen in zijn handpalm een herinnering kunnen uitbeelden met de hulp van enkele voorwerpen. Zal hij de herinnering correct herkennen op basis van wat hij in zijn handpalm heeft gevoeld?

Met 100 herinneringskaarten en 11 verschillende voorwerpen om te gebruiken kent ‘In de Palm van je Hand’ heel wat variatie en herspeelbaarheid. Bovendien kun je het spel ook nog wat uitdagender maken met de 20 beperkingskaarten, die de opties van de kind-speler beperken.
Nu verkrijgbaar in de (digitale) winkels.Trek 12
Ga op klimexpeditie naar de Himalaya’s met Trek 12: een roll & write-avontuur waarin je strijdt om de titel van legendarische alpinist.

In Trek 12 ga je op beklimming in het Himalaya-gebergte en probeer je de titel van beste alpinist te winnen. Door de gedobbelde aantallen slim te combineren probeer je de langste klimlijn aan te leggen en het grootste klimgebied in kaart te brengen. Uniek aan deze roll & write is dat er een spelvariant met een campagnemodus in zit. Trek 12 ligt vanaf 25 mei in de (digitale) winkels.

Trek 12 is een spel voor 1 tot 50 spelers vanaf 8 jaar en speelt in zo’n 30 minuten. In deze roll & write, met een campagnemodus, probeer je de meeste punten te scoren door klimlijnen van opeenvolgende cijfers en klimgebieden van hetzelfde cijfer te vormen. Het spel werd ontworpen door Bruno Cathala en Corentin Lebrat.Starlink
Starlink is een teken party spel, voor 3 tot 6 spelers vanaf 8 jaar, dat zijn inspiratie haalt uit de sterrenbeelden aan de nachtelijke hemel. Als je aan de beurt bent, moet je proberen een geheim woord weer te geven door rechte lijnen tussen de sterren op het bord te trekken, en dan maar hopen dat de andere spelers kunnen raden wat je tekent… Het spel verschijnt deze zomer.

Geplaatst door Linnsane op 21-05-2021 17:41
Aantal keer bekeken: 185

Reacties


Er is nog niet gereageerd.