Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

999 Games zit boordevol aankondigingen!

De afgelopen weken zijn er enorm veel nieuwe aankondigingen en andere nieuwtjes van het 999 Games/front voorbijgekomen. Tijd voor een inhaalslag voor wat betreft welke mooie bordspellen we allemaal van de uitgever kunnen verwachten.

De 999-aanbieding van de maand
Laten we nog even jullie geheugen opfrissen wat betreft de aanbieding van de maand. Dobbel Zo Clever, Wizard: het Dobbelspel, Konijnen Hokken en 5 Dice Small koop je nu samen in een bundel voor €39,99. Normaal betaal je hier €48,86 voor. Aanschaffen is hier mogelijk. Dobbelen maar!



EXIT: Het Betoverde Bos
De EXIT-spellen gaan als warme broodjes over de toonbank. Onlangs is de meest recente versie uitgekomen, namelijk EXIT: Het Betoverde Bos.
"Er was eens... een als ontspanning bedoelde boswandeling. Maar als je een brug in het woud oversteekt, verdwijnt die plotseling achter je! Je stuit op vreemde, sprookjesachtige figuren en uitzonderlijke raadsels. Wat is hier aan de hand? En hoe kun je weer uit dit bos komen?!" EXIT: Het Betoverde Bos ligt nu in de (digitale) winkel.



Catan: Breinbrekers
Puzzelen in de wereld van Catan, wie wordt hier nu niet enthousiast van? "Catan: Breinbrekers bestaat uit verschillende opdrachten, waarbij je de juiste manier moet vinden waarop je dorpen en steden met elkaar verbindt en struikrovers omzeilt. Bij wegen moeten precies dezelfde goederen bij elkaar passen, terwijl bij struikrovers alleen ridders mogen worden gezet.

Elke opdracht is onderdeel van een doorlopend verhaal over hoe op het eiland van Catan handelsroutes worden opgezet. De eerste opdrachten zijn nog makkelijk en laten je kennismaken met de verschillende soorten puzzels. De latere opdrachten worden steeds moeilijker. Er zijn in totaal 40 verschillende opdrachten, verdeeld in vier verschillende niveaus." Een heerlijke doordenker voor de solo-spelers.



Chronicles of Crime: 1900
"Een bloedstollend spannend detectivespel in een historische setting. Kruip in de huid van journalist Victor Lavel en reis af naar het Parijs van begin 20e eeuw in deze losstaande editie van Chronicles of Crime. Parijs floreert en er zijn veel interessante verhalen te vertellen, maar jij bent vooral geïnteresseerd in moorden, ontvoeringen en berovingen. Met een politieagent als oom hoor je bij de eersten die van een misdrijf horen, maar ben je ook kundig genoeg om als eerste de dader te vinden?" Binnenkort kunnen we afreizen naar Parijs en de mysteries oplossen.



Juicy Fruit
Spelen met fruit! Het is mogelijk in Juicy Fruit. "Exporteer fruit vanuit jouw persoonlijke tropische eiland! In dit tegelspel scoor je punten door schepen vol te laden en eigen bedrijven op je eiland te zetten. Zolang schepen niet vol zijn, nemen ze jouw kostbare landbouwgrond in. Maar als je teveel op je schepen focust, kapen je tegenstanders de beste bedrijven voor je neus weg.


In dit vrolijke tegelspel heb je je eigen tropische eiland, waar je fruit op verbouwt. Door fruit te oogsten, kun je schepen volladen en punten scoren. Ook kun je met je fruit investeren in kleine bedrijven, waarmee je op jouw eiland efficiënt kunt samenwerken. Het spel is afgelopen als het maximale aantal kleine bedrijven door alle spelers samen is neergezet.

Juicy Fruit ziet er kleurrijk en vrolijk uit, maar biedt behoorlijk wat tactische uitdaging. Het spel heeft meerdere varianten, zoals verschillende solomodi en een extra element in de vorm van een juicefabriek. Wie bouwt het grootste fruitimperium?"



Carcassonne: Jubileum Editie
Dit nieuwtje kan je absoluut niet ontgaan zijn en binnenkort ligt de jubileum-editie van Carcassonne in de winkels. "Carcassonne bestaat 20 jaar. Herbeleef nu deze klassieker met Carcassonne Jubileum! Prachtige nieuwe vormgeving, twee mini-uitbreidingen en 20 nieuwe tegels, ideaal voor zowel Carcassonne-fans als nieuwkomers.
Carcassonne Jubileum zal gedurende de maand juni alleen verkrijgbaar zijn bij onze speciaalzaken (hierna ook bij overige winkels)."



Catan 3D-editie
Nog meer Catan-nieuws, want van het beroemde spel verschijnt ook een 3D-editie. "Deze editie brengt het eiland van Catan tot leven als nooit tevoren. De landtegels zijn in deze versie door miniaturen vervangen, ontworpen door niemand minder dan Catan-bedenker Klaus Teuber. Herbeleef deze klassieker nu in 3D!" De verwachting is dat Catan 3D in augustus in de winkels ligt.



Sneaky Bastard
Je gaat een huis kopen! Maar daar heb je wel geld voor nodig. Je gaat daarom niet alleen bieden op huizen, maar ook proberen om als een sneaky bastard de opbrengst van de veiling in eigen zak te steken. In dit veilingspel ben je daarom niet alleen uit op nieuwe huizen, maar ook op het geld dat je tegenstanders voor het huis neer willen leggen. Wie de hoogste waarde aan huizen scoort, wint.



Naar welke toffe spellen kijken jullie uit?

Geplaatst door Linnsane op 31-05-2021 19:49
Aantal keer bekeken: 1656

Reacties

Door Linnsane (672 reacties) op 31-05-2021 19:53
( PM )
Persoonlijk lijkt Juicy Fruit mij heel leuk.
Sneaky Bastard ziet er ook interessant uit