Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

White Goblin Games bevestigt vervolg op MicroMacro: Crime City

Daar is dan de bevestiging vanuit White Goblin Games: het wereldwijde succes van MicroMacro krijgt ook een Nederlands vervolg met MicroMacro: Crime City - Full House.

"Welkom in Crime City: de stad waar op elke hoek van de straat misdaden worden begaan. Dodelijke geheimen, stiekeme overvallen en koelbloedige moorden maken deel uit van het dagelijkse leven. Full House is het tweede deel van de MicroMacro: Crime City serie. Het is een op zichzelf staand spel en sommige verhalen van deel 1 worden in dit deel verder verteld.
De 16 misdaden in dit spel kunnen gespeeld worden zonder dat je deel 1 hebt gespeeld."

Heb je deze hype nu helemaal gemist? Lees dan hier nog even onze review of speel hier een toffe demo van het basisspel.

Geplaatst door Linnsane op 14-06-2021 10:32
Aantal keer bekeken: 394

Reacties

Door Geert27 (436 reacties) op 20-06-2021 23:42
( PM )
Vandaag eindelijk begonnen aan deel 1. Eerste 5 scenario's gespeeld. Het is echt leuk om met z'n twee├źn te doen (meer lijkt me minder leuk). Van de demo had ik al geleerd dat het echt belangrijk is om echt bewijs te hebben Soms heb je de neiging om een aanname te doen op basis van wat je ziet, maar er zit in de tekening voldoende extra bewijs verstopt om die aanname te ondersteunen. Dus daar moet je jezelf dan ook toe dwingen. Die details vind ik erg sterk aan het spel.
We merkten wel dat we al snel veel meer van de moord aan het oplossen waren dan de kaartjes je in stukjes vragen, dus we gaan vanaf nu de moord zoveel mogelijk zonder de kaartjes oplossen (het "gevorderden spel").