Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

White Goblin Games nieuws: MicroMacro en Wild: Serengeti

Nieuwtjes uit de White Goblin Games-stal. Ditmaal betreft het de nieuwe MicroMacro en een gloednieuwe aankondiging, namelijk Wild: Serengeti.

MicroMacro: Crime City - Full House
MicroMacro: Crime City uitgespeeld? Dan kun je vanaf nu aan de slag met de opvolger: Crime City - Full House. Het eerste deel hoef je niet persé gespeeld te hebben om de opvolger te kunnen spelen. 
"Welkom in Crime City: de stad waar op elke hoek van de straat misdaden worden begaan. Dodelijke geheimen, stiekeme overvallen en koelbloedige moorden maken deel uit van het dagelijkse leven. Full House is het tweede deel van de MicroMacro: Crime City serie. Het is een opzichzelfstaand spel, maar sommige verhalen van deel 1 worden in dit deel verder verteld.

De 16 misdaden in dit spel kunnen gespeeld worden zonder dat je deel 1 hebt gespeeld.
Helpen jullie in dit coöperatieve detectivespel om misdaden op te lossen en ga je op zoek naar bewijsmaterialen en motieven om de daders te kunnen opsporen en te veroordelen?"

Wij waren enthousiast over het eerste deel, zie de review alhier, maar binnenkort verschijnt er ook voor Crime City een review. Zelf spelen? Een voorproefje is hier te spelen. 

MicroMacro Crime City: Full House

Wild: Serengeti
Nog even geduld voor deze titel, want hij gaat pas in het najaar van 2022 op de markt komen. Hoewel, het is sneller 2022 dan je af en toe zou denken natuurlijk.

"Gaan jullie mee op reis om de mooiste documentaire over Serengeti en haar inwoners te maken?
 
In Wild: Serengeti plaats je dieren op het gezamenlijke speelbord om met deze dieren scènes te filmen voor jouw documentaire over dit mooie gebied. In de verschillende scènes moet je ervoor zorgen dat je de juiste dieren op de juiste landschappen plaatst. Dit doe je door de juiste scènekaarten te kiezen en door slim je acties te plannen. Met de scènekaarten kun je tijdens je beurt, aan het einde van een ronde of aan het einde van het spel grondstoffen of punten krijgen. De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft verdiend, wint het spel!
Wild: Serengeti neemt je mee naar de vlaktes van de Serengeti, een streek van savannes en boslandschappen in Afrika. Het uitdagende spelmechanisme in combinatie met het mooie artwork, de prachtige houten dieren en de 3D materialen zorgt ervoor dat iedereen plezier beleeft aan dit prachtige bordspel. De stretchgoals van Kickstarter zullen ook voor de Nederlandse editie beschikbaar komen."

Kan een afbeelding zijn van katachtige en de tekst 'WILD SERENGETI WILD SERENGETI BAD COMET M.O.B VANGUARD- Waite Goblia'
Geplaatst door Linnsane op 16-09-2021 18:30
Aantal keer bekeken: 517

Reacties

Door Swizard (184 reacties) op 17-09-2021 13:35
( PM )
Crime city is de opvolger van crime city?

Zonder grappen, vind de release date van de opvolger Full House niet heel duidelijk te vinden ergens
Door Nin (878 reacties) op 17-09-2021 14:19
( PM )
Quote:
Crime city is de opvolger van crime city?

Zonder grappen, vind de release date van de opvolger Full House niet heel duidelijk te vinden ergens
Full house is al verkrijgbaar bij winkels.
Door Stef (177 reacties) op 17-09-2021 15:28
( PM )
Ik heb net de demo gedaan op de site van Micro Macro, erg leuk gedaan
Door Swizard (184 reacties) op 18-09-2021 19:16
( PM )
Quote:
[..]
Full house is al verkrijgbaar bij winkels.
Dank binnenkort dan maar bestellen/ kopen