Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

999 Games Nieuwtjes: Tapestry en Wonderboek

Twee mooie nieuwtjes vanuit 999 Games die wij jullie niet willen onthouden. Er is nieuws over een nieuwe uitbreiding voor Tapestry en het prachtige Wonderboek. 

Tapestry: Kunst en Architectuur
"Met Tapestry: Kunst en Architectuur laat je jouw beschaving kennis maken met hogere cultuur! Het spel wordt uitgebreid met het nieuwe ontwikkelingsspoor “kunst”. De uitbreiding bevat verder nieuwe beschavingstableaus, extra miniaturen en nieuwe hoofdsteden.

Centraal in deze nieuwe uitbreiding staat het ontwikkelingsspoor “kunst”. Dit spoor maakt gebruik van een nieuwe 20-zijdige dobbelsteen, die in de uitbreiding ook wordt gebruikt voor het ontwikkelingsspoor “wetenschap”. Ook kun je speciale inspiratietegels winnen, die als een upgrade precies bovenop de vaste inkomenssporen passen.
Daarnaast heeft Kunst en Architectuur nieuwe beschavingstableaus, nieuwe tapijt- en technologiekaarten en ook nieuwe miniaturen. Verder komt deze uitbreiding met vernieuwde regels voor een aantal beschavingstableaus van het basisspel."

Kan een cartoon zijn van 2 mensen en de tekst '#O VERWACHT Jamey Stegmaier TAPESTRY Mike Young UITBREIDING KUNST EN ARCHITECTUUR 999 GAMES • 12-99'
 
Wonderboek
Het prachtige Wonderboek is nu verkrijgbaar!
"Sla het Wonderboek open en beleef een episch avontuur in dit coöperatieve pop-up-spel! Door het Wonderboek open te slaan, springt direct de fantasywereld Oniria voor je open. Zes hoofdstukken vol uitdagingen wachten op je! Ga jij de uitdaging aan?"

Kan een cartoon zijn van tekst

Geplaatst door Linnsane op 12-11-2021 15:31
Aantal keer bekeken: 998

Reacties

Door R.D. (59 reacties) op 12-11-2021 16:42
( PM )
De nieuwe Tapestry klinkt wel erg leuk
Door Metroid_Dark_Sky (179 reacties) op 12-11-2021 20:22
( PM )
999, alvast bedankt voor de nieuwe Tapestry uitbreiding :-)
Tapestry blijft populair bij ons
Door Sandertjuh (135 reacties) op 13-11-2021 10:34
( PM )
De uitbreiding Tapestry klinkt erg goed!