Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nu of Nooit bij Keep Exploring Games

Nu of Nooit zou je denken? Een dubbelzinnige titel, maar we hebben het daadwerkelijk over Nu of Nooit en wel de Nederlandse vertaling van Now or Never. Keep Exploring Games kondigt weer een kraker van een bordspel aan vertaald in het Nederlands.

"In dit asymmetrische competitieve spel voor 1-4 spelers gaan spelers avonturieren, engine bouwen en verhalen lezen.

Wie Above & Below of Near & Far al eens heeft gespeeld zal dit wellicht al enigszins bekend voorkomen,  Nu of Nooit is hier namelijk de opvolger van. Maar hoewel het thema vergelijkbaar is, is de gameplay dat niet.

Nu of Nooit wordt op dit moment vertaald en wordt in de winkels verwacht rond april 2023. De exacte prijs hangt af van de dollarkoers en de containerprijzen rond die tijd, alsmede de eventuele extra’s zoals promo’s en metalen munten die al dan niet met het basisspel worden meegeleverd, maar deze wordt ingeschat op 80-85 euro. Pre-orders zullen geopend worden zodra deze details zijn uitgewerkt."

Nu-of-Nooit




Geplaatst door Linnsane op 23-08-2022 15:00
Aantal keer bekeken: 1456

Reacties

Door Vanriel3000 (31 reacties) op 23-08-2022 17:00
( PM )
Toch erg mooi dat een jonge uitgever zich waagt om dit soort spellen op de Nederlandse markt te brengen. Binnenkort mogen we Bitoku en Sleeping Gods verwachten en daar verheug ik me op.
Door Fransjepunt (25 reacties) op 23-08-2022 18:56
( PM )
Eens met Vanriel3000.
Voor mij persoonlijk is het niks, maar ik ben erg blij dat er spellen naar het Nederlands vertaald blijven worden, zeker spellen met zoveel tekst. Soms lijkt het alsof alleen nog taalonafhankelijke spellen in het Nederlands uitgebracht worden en voor de handleiding alleen hoeft het van mij niet.
Door Keepexploringgames (5 reacties) op 24-08-2022 10:47
( PM )
Danku, we doen ons best