Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Dobbelen en krabbelen met My City

De aankondiging hing al even in de lucht, maar 999 Games heeft nu eindelijk naar buiten gebracht: de uitgever gaat de Nederlandse versie van My City: Roll & Write uitbrengen. Het kleine zusje van My City pak je er echter een stuk makkelijker bij voor een kort potje. 

Richt je stad slim in en scoor de meeste punten. Er zijn twaalf verschillende niveaus verdeeld over vier campagnes. 

"Je hebt als eerste pionier het nieuwe land bereikt en zet je gebouwen langs de rivier. Al snel behoort het hele land tussen bergen en bos tot jouw nederzetting. Maar hoe zal jouw nederzetting verder tot een welvarende gemeenschap uitgroeien? Vier verschillende campagnes met elk een eigen thema vertellen het verhaal van jouw eigen stad. Zo begin je met de eerste stappen van je nederzetting, maar krijg je per niveau te maken met nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen, zoals kerken of bandieten.

Per beurt rol je dobbelstenen om te zien welk nieuw stadsdeel je op jouw scoreblad mag invullen. Hoe slimmer je dat doet, des te meer punten je verzamelt. Punten geven per spel een winnaar, maar kunnen ook worden opgespaard zodat pas aan het einde van een driedelige campagne een winnaar bekend wordt gemaakt."

My City Roll & Write is zowel solo als in een groep van zes spelers te spelen. Bouw jij de beste stad? Een exacte release-datum is helaas nog niet bekend. 


My-City-Roll-Write

Geplaatst door Linnsane op 15-10-2022 10:00
Aantal keer bekeken: 739

Reacties

Door Linnsane (672 reacties) op 15-10-2022 21:19
( PM )
Inmiddels is bekend dat de release voor februari 2023 gepland staat.