Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Roll, Camera en..... actie bij Happy Meeple Games

Happy Meeple Games laat weer van zich horen met een gloednieuwe release: Roll, Camera! Haast je, want je wordt dringend op de set gevraagd in dit cooperatieve bordspel welke vanaf zaterdag 26 november 2022 in de (digitale) winkels zal liggen. 

De echte fijnproevers hebben hem al op een Belgische beurs kunnen spelen, maar het grote publiek kan ook bijna kennis maken met het wel en wee op de filmset.

"De lichten doen de kostuums smelten, de camera-assistent is er met de ster vandoor en ons budget en de beschikbare tijd raken sneller op dan de 35 mm-film met 120 fps – DEZE FILMPRODUCTIE IS EEN TOTALE RAMP!!

 
Gelukkig hebben we jou. Gebruik je beroemde creativiteit, probleemoplossend vermogen en briljante ideeën om ons weer op het goede spoor te krijgen. Daarom hebben we jou ingehuurd, nietwaar?!
 
Reset, back to one — en ROLL CAMERA!"

Benieuwd hoe dit alles daadwerkelijk in zijn werk gaat? Bekijk dan hier het promotie-filmpje. 

Geplaatst door Linnsane op 23-11-2022 16:49
Aantal keer bekeken: 445

Reacties

Door Keyskully (12 reacties) op 23-11-2022 21:58
( PM )
Een waanzinnig leuk coöperatief spel. Relatief veel regels, maar is vrij snel te begrijpen. Met name de 'problemen op set' en 'creatieve pitchoplossingen' laat geen potje echt hetzelfde aanvoelen. Zelf de game gebackt via kickstarter met de B-movie uitbreiden, het spel krijgt nog meerdere genrefilm uitbreidingen via de website van meeple.
Door Linnsane (591 reacties) op 24-11-2022 08:09
( PM )
Bedankt voor de reactie Keyskully. Ik ben groot liefhebber van alles wat Happy Meeple Games uit brengt. Deze twijfelde ik over, maar na deze reactie vrees ik dat hij toch in huis gehaald moet worden.