Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Gezocht: Twee extra nieuwsschrijvers

De Sinterklaas en kerstdeals vliegen ons om de oren, maar we zijn alweer druk aan het uitkijken naar het nieuwe jaar! Daarbij willen we ook gaan kijken om jullie nog structureler gaan voorzien van bordspelnieuws, zodat je alles gemakkelijk op één plek hebt.   We zijn daarom op zoek naar twee aanwinsten die wel interesse hebben om onderdeel uit te maken van ons nieuwsteam. Wilde je altijd al iets doen in de bordspelwereld of houd je van schrijven? Dan is dit iets voor jou!

Gezocht: Budgetspelen Nieuwsschrijvers
In het nieuwe jaar willen we structureler aan de slag met zowel Nederlands bordspelnieuws en aanbiedingsmeldingen als wat internationaler nieuws over spellen waar we naar uit kunnen gaan kijken. Hiervoor zijn we op zoek naar versterking vanuit de community om dit op te gaan pakken. Onze Linda werkt al heel hard, maar het tijd voor een level up en daarom zijn we op zoek naar jullie.

Qua aantal nieuwtjes verschilt het per periode, we streven ernaar om regelmatig wat leuks en interessants te posten. Een berichtje prepareren kost max een half uurtje per keer en denk aan 3 a 4 berichtjes per week. Berichten kunnen ook ingepland worden zodat je ze kan schrijven wanneer jij tijd hebt. We helpen je verder met welke kanalen handig zijn om in de gaten te houden en het team denkt mee over welke leuke nieuwtjes er zoal zijn. Dit alles onder de bezielende leiding van onze Linda.

Waar we naar op zoek zijn is:
- Iemand die affiniteit heeft met schrijven via werk of hobby
- Een echte teamspeler en initiatiefnemer
- Als je buitenlandse nieuwtjes soms checkt is dat een bonus, maar geen vereiste
- Iemand die een paar uur per week tijd heeft om in de digitale pen te klimmen.

Je krijgt de ruimte om columns of specials te schrijven als je daar altijd al interesse in hebt. Wij bieden je hiervoor een platform met heel veel gezellige bordspelliefhebbers. Ook zijn we natuurlijk naar iemand op zoek die het leuk lijkt om onderdeel te worden van het Budgetspelen team!

Interesse om mee te doen?
Hebben we je interesse kunnen wekken? Stuur dan een mailtje naar yorn@budgetgaming.nl met daarin een korte introductie over je zelf, je affiniteit met schrijven, je leeftijd en het laatste spel wat je hebt gespeeld en wat je daarvan vond. Wie weet doen we zelf zo ook nog inspiratie op.

We gaan zien of we jou binnenkort mogen verwelkomen bij het Budgetspelen team, wij kijken er alvast naar uit!

Geplaatst door Yorn op 04-12-2022 12:50
Aantal keer bekeken: 1197

Reacties

Door Linnsane (671 reacties) op 04-12-2022 22:08
( PM )
Wie oh wie komt mij vergezellen?
Door Swizard (341 reacties) op 04-12-2022 22:31
( PM )
Veel geluk aan wie hier de tijd en skills voor heeft! Kan me overigens niet voorstellen dat het max een half uurtje per keer kost, zit dat in de nieuwe format to-be?
Door Linnsane (671 reacties) op 05-12-2022 07:49
( PM )
Quote:
Veel geluk aan wie hier de tijd en skills voor heeft! Kan me overigens niet voorstellen dat het max een half uurtje per keer kost, zit dat in de nieuwe format to-be?

Een waslijst met aanbiedingen uitpluizen kost behoorlijk wat tijd
Door Skolb (28 reacties) op 05-12-2022 11:07
( PM )
Blij met deze site en dit bericht. Ik hoop dat jullie twee goede aanwinsten erbij vinden ?
Ik stem voor meer kwalitatief hoogstaande artikelen (meer tijd voor kwaliteit) en niet een verhoging van de kwantiteit van artikelen waar inderdaad maar een half uurtje werk in is gaan zitten ?
Door Xagwat (145 reacties) op 05-12-2022 11:41
( PM )
Had ik de tijd maar..
Door Nic00011 (103 reacties) op 05-12-2022 11:52
( PM )
Had ik de skills maar...
Door Swizard (341 reacties) op 05-12-2022 19:00
( PM )
Quote:
[..]


Een waslijst met aanbiedingen uitpluizen kost behoorlijk wat tijd
Ja dat geloof ik, dus half uurtje klinkt dan aan de korte tijd
Door Fransjepunt (25 reacties) op 07-12-2022 10:56
( PM )
Ik vroeg me af wat voor soort artikelen ik aan moet denken. Zo'n lijst met aanbiedingen lijkt me niet zo interessant om te schrijven, maar nieuwtjes over aankomende spellen en evenementen bijvoorbeeld wel! Kun je iets zeggen over de. verdeling en het soort teksten?