Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Reiseditie Azul heet Azul Mini en is er bijna

Ben je nog op zoek naar een leuk spel voor op vakantie en krijg je man of vrouwlief niet overtuigd dat de Azul doos toch echt in de koffer past, dan is het goed om te weten dat Asmodee Azul Mini heeft aangekondigd.

Azul Mini is gemakkelijk mee te nemen en op het plastic speelbord kan je de tegels vastklikken zodat ze niet van het spelbord afvallen. Dit alles verpakt in een compact doosje zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen.

De precieze releasedatum is niet bekend, maar Asmodee zegt dat deze al zeer binnenkort in de winkels zal liggen. Intertoys lijkt hem als enige al zelfs beschikbaar te hebben. Denk je dat dit wat laat is omdat Azul al vrij lang uit is, of kan je nog geen genoeg krijgen van deze abstracte puzzelaar?

Geplaatst door Yorn op 27-05-2023 10:29
Aantal keer bekeken: 1474

Reacties

Door Soulflame (94 reacties) op 27-05-2023 20:44
( PM )
Late aankondiging van Asmodee? Volgens mij zag ik hem ongeveer een maand geleden al op de website van Spelspul en Spelonk?

Naast de grootte van deze kleinere versie (wat een voordeel kan zijn, al had ik ook ergens gelezen dat de tegeltjes minder aanvoelen dan in het origineel) is een ander voordeel is ook de prijs tov de normale editie.
Ik heb Azul nog niet en denk ook niet dat ik deze zal aanschaffen, al zou het wel eerder deze versie zijn dan origineel voor mij.
Door Metroid_Dark_Sky (568 reacties) op 28-05-2023 07:14
( PM )
Spelspul.nl had hem al laatst in de digitale winkel.