Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Ravensburger kondigt nieuwe Disney Villainous spellen aan

Ravensburger heeft twee nieuwe spellen aangekondigd voor de Disney Villainous-franchise: Disney Villainous: Introduction to Evil en Disney Villainous: Filled With Fright komen later dit jaar uit.

Disney Villainous: Introduction to Evil staat in het teken van het 100-jarig bestaan van Disney en herintroduceert vier boeiende schurken: Maleficent, Captain Hook, Ursula en Prince John. In deze Limited Edition is de gameplay een stuk gestroomlijnder om nieuwkomers op weg te helpen.

In Disney Villainous: Filled With Fright kruipen spelers in de huid van Oogie Boogie in een poging om Jack Skellington, de Pompoenkoning, te onttronen, beide zijn iconische personages uit Tim Burton's The Nightmare Before Christmas. Disney Villainous: Filled With Fright, de eerste mini-uitbreiding met één personage, zal in oktober 2023 beschikbaar komen, net op tijd voor Halloween.

 

Geplaatst door Yorn op 13-06-2023 10:28
Aantal keer bekeken: 1385

Reacties

Door Fusirion (178 reacties) op 18-06-2023 20:28
( PM )
Finally my Oogey, helaas wel een single villain pack maar net als venom moet deze toch ook echt! Wel gek dat ze ooit bij Jafar begonnen zijn met het design en die niet bij de introductie ziet. Maar wel mooi dat Ursula een overhaul krijgt.