Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Saboteur krijgt een 20-jarig jubileum editie

Het kaartspelletje Saboteur bestaat alweer 20 jaar en dat wordt door 999 Games gevierd met een Jubileum editie. De basis van het spel blijft hierin hetzelfde, waarbij tijdens je zoektocht naar goud er een Saboteur in jullie midden lijkt te zijn. Maar wie speelt er tegen jou? Dat hoor je pas aan het einde van het spel. Een soort Wie is de Mol? dus, maar dan onder de grond. Wat best passend is wat dat aangaat.

De jubileumeditie bevat daarnaast speciale kaarten, mini-uitbreidingen en varianten voor nog meer avontuur. Als we naar het doosje kijken, doet deze erg denken aan die van de Carcassonne 20-jarig jubileum editie. Het is een beetje als een auto die na 40 jaar een donkerblauwe nummerplaat krijgt, alleen dan met extra's. Wanneer de Saboteur Jubileum variant zal verschijnen is nog niet bekend, maar het lijkt ergens in maart te gaan worden als we de 999 Games site mogen geloven.

 

Geplaatst door Yorn op 30-01-2024 10:18
Aantal keer bekeken: 730

Reacties

Door MrLukkyNL (10 reacties) op 30-01-2024 11:42
( PM )
Hopelijk ook voor 19,99 zoals de Duitse versie.
Door Metroid_Dark_Sky (541 reacties) op 30-01-2024 13:31
( PM )
Het doosje is gelijk aan de Boonanza Jubileum editie, zie ook de Boardgamegeek pagina

Maar voor 20 euro, krijg je een aardig waar voor je geld als ik dit zo zie. Hoop wel dat de kaart kwaliteit beter is dan die van de Boonanza Jubileum versie, ik miste daar toch wel de Linnen Finish op de kaarten.
(De gewone losse versie van Boonanza en uitbreidingen hebben dat wel)

Oh en Take 5! krijgt ook een Luxe versie