Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - Amazon.nl

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (3 reviews)
BS rating 8.1

Algemene informatie

Adres:
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
 
KVK:
Betalen met:
iDEAL, Creditcard
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 2.49
Hardware (pakketpost):
€ 2.49

Ervaringen met Amazon.nl

Door Lucky Jack (778 reacties) op 17-08-2020 10:54
( PM )
Ik heb besteld: Sherlock Holmes Consulting Detective: Jack the Ripper & West End Adventures
Aantal dagen tot bezorging: zaterdag besteld, maandag bezorgd
Mijn ervaring: Sherlock Holmes werd snel bezorgd en de prijs van het spel was scherp. Bij aankomst was de verzenddoos in goede staat, echter de speldoos had een lelijke beschadiging. Ik heb het spel de volgende dag retour gestuurd en mijn geld terug gevraagd (vervanging is niet mogelijk zonder credit card). Twaalf dagen na het retour sturen had ik nog geen reactie of retourbetaling ontvangen dus per chat contact opgenomen met Amazon. Ik werd prettig te woord gestaan, ze konden de retourzending d.m.v. de door mij aangeleverde T&T ook vinden, echter zat deze blijkbaar nog ergens in het proces. Ik kreeg per direct het geld retour gestort ondanks dat de retour nog niet afgewerkt was.

Al met al wisselende gevoelens bij Amazon; de doos was beschadigd en ik moest zelf actief achter mijn retour aan. Uiteindelijk wel goed contact gehad en er wordt coulant met retouren omgegaan. Overal kan iets misgaan, als er dan vervolgens wel een goede klantenservice aanwezig is zal ik in de toekomst waarschijnlijk toch opnieuw bestellen.

Algemeen:80%Verzending:50%Communicatie:100%
Door SleepyGiant037 (20 reacties) op 19-09-2020 17:37
( PM )
Ik heb besteld: D&D boeken
Aantal dagen tot bezorging: Verschillend
Mijn ervaring:

Voor de volledigheid: Ik heb de volgende boeken bij Amazon gekocht (uit de VS)
Mijn beschreven ervaring is uit 2018.

-Player handbook (5e)
-Monster Manuel (5e)
-DM Guide (5e)
-Tomb of Annihilation (5e)
-The sword coast (5e)
-Dragon heist (5e)

De boeken zijn op verschillende momenten binnen gekomen. De snelste had ik binnen 3 weken binnen. De drie core boeken waren tijdens het verschepen kwijt geraakt. Amazon heeft mij eerst $20,- terug gegeven voor de vertraging en later de boeken opnieuw verstuurd zonder extra kosten.

Uiteindelijk heb ik alles binnen gekregen en tegen aanzienlijk lagere prijzen dan hier in NL. De drie core boeken heb ik voor +/-$30 / $35 (€28 / €32,-) per stuk gekocht.
Met de terug gegeven $20 was dit natuurlijk een koopje.

Daarbij was de klantenservice altijd zeer behulpzaam en vlot in de communicatie.
Voor mij is Amazon daarom ook dé plek waar ik D&D boeken koop.Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Door GeorginaK (164 reacties) op 17-03-2024 17:00
( PM )
Ik heb besteld: Rebel Princess (kaartspel van Zombi Paella)
Aantal dagen tot bezorging: 3
Mijn ervaring:
De doos kwam beschadigd aan - de bodem was gewoon geperforeerd en had een scheur van 1,5 cm, terwijl de kartonnen envelop waarin het zat onbeschadigd was.
Ik weet dat ik het kan terugsturen en dan geld terug krijg, maar milieutechnisch is dat echt een slecht verhaal (zeker met de gedachte dat het ze het niet weer kunnen verkopen). Dus ik overweeg het nu toch maar te houden. Het spel is gewoon speelbaar maar in de winkel zou ik deze doos links hebben laten liggen en een onbeschadigd exemplaar hebben gepakt.

Ik heb bij een eerdere bestelling iets dergelijks gehad, toen een bericht gestuurd om te overleggen of ik geen korting kon krijgen - bol doet dat namelijk wel.
Ze hebben me toen opgebeld - en kreeg ik als tegemoetkoming een code voor een magere kortingscode die ik ook nog maar vrij beperkt kon besteden.
Slecht gevoel aan overgehouden, vooral doordat ze me belden - ik werd daar namelijk door overvallen en hou daar helemaal niet van (voor anderen is dat mogelijk juist wel fijn). Note: dit spel kon ik alleen vinden bij Amazon.

Eerder ook heel goede ervaringen gehad bij Amazon hoor, maar nu is het echt niet meer mijn eerste keuze.

Algemeen:40%Verzending:100%Communicatie:80%