Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Het 999 Games Gezelschapsmenu

De horeca is weer open en bij 999 Games springen ze daar mooi op in. Speciaal voor de terrasgangers die in beperkt gezelschap samen willen tafelen serveert 999 Games een speciaal Gezelschapsmenu waarvoor reserveren niet nodig is.

Het menu bestaat uit 3 gangen en kun je geheel naar wens samenstellen. Wanneer je een eigen menu samenstelt ontvang je 20% korting op de totaalprijs. Tussen de gerechten door kun je genieten van twee zakjes gezonde en lekkere snacks van John Altman om de honger te stillen.

We beginnen uiteraard met een licht voorgerecht om de spellendate op gang te brengen, gevolgd door een hoofdgerecht en we sluiten natuurlijk af met een toetje. Je eigen menu samenstellen doe je hier.

Bij de voorgerechten kun je kiezen uit: Clever, Pechvogel, 1000 Bommen en Granaten, Regenwormen, EXIT - De vlucht naar het onbekende of Adventure Games - Het Gevang.

Vervolgens kies je bij de hoofdgerechten uit 30 Seconds Everyday Life, 30 Seconds, Carcassonne Big Box 3, Machiavelli Deluxe, Catan: Big Box of Western Empires.

Het nagerecht bestaat uit een keuze uit: De Weerwolven van Wakkerdam, L.A.M.A., Beverbende, Boonanza, Pocket Escape Room: Achter het Gordijn, Similo: Sprookjes, Saboteur, Gesjaakt, Jatten, Brainstorm, Take 5! of Lost Cities.

Vervolgens wordt de rekening, inclusief 20% korting gepresenteerd. In ons voorbeeld komt het totaalbedrag voor Regenwormen, Western Empires en Similo: Sprookjes uit op 116,77 in plaats van 145,97.


Geplaatst door Linnsane op 02-06-2020 15:59
Aantal keer bekeken: 520

Reacties

Door Metroid_Dark_Sky (4 reacties) op 02-06-2020 16:21
( PM )
Als hoofd gerecht had ik wel Tapestry verwacht.

Door Hedgehog (230 reacties) op 02-06-2020 20:32
( PM )
Ja ik voor mij blijft er weinig over in die gang ook.
* 30 seconds heb ik, de every day variant vind ik niets.
* Carcassonne en Catan heb ik zo'n beetje alles al van, dus big box schiet niet op.
* Western Empires lijkt me zeker interessant, maar lijkt me zwaar overpriced? Voor dat geld koop je Twilight Imperium of twee andere spellen met mooie components. Vind het moeilijk te bepalen waar het geld in is gaan zitten...

Had ook wel echt wat toppers willen zien.

Blijft Machiavelli over, vond ik vroeger top spel. Speelde ik veel met m'n broertjes in het ouderlijk huis. Dus op zich prima, alhoewel ik dat spel bij m'n ouders op zolder nog wel kan terugvinden.

Maar goed, ik vind het wel een leuke en originele actie. Sluit niet uit dat ik er binnenkort toch gebruik van ga maken ;)