Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

De Portal Games Plannen voor 2021

Portal Games heeft de plannen voor 2021 naar buiten gebracht. Dune: House Secrets, Eleven: Football Manager Board Game en Dreadful Circus. Ook zullen er dit jaar twee uitbreidingen voor grote Portal Games op de planning staan, namelijk Neuroshima Hex! 3.0 en Empires of the North.

Dune: House Secrets
De film Dune wordt dit jaar in de bioscopen verwacht. Portal Games is een samenwerking aangegaan om een trilogy van cooperatieve games uit te brengen die gebruik maken van het populaire Detective: A Modern Crime Board Game-systeem.

In Dune: House Secrets nemen spelers de rol aan van rebellen die een reeks uitdagende missies moeten oplossen met een beperkte hoeveelheid tijd en middelen. Spelers nemen coöperatief beslissingen over hoe ze het verhaal verder kunnen ontwikkelen. Besluiten ze om verschillende regio's van de wereld te verkennen, leads te volgen en / of bondgenoten te gebruiken en de oppositie van alle soorten te overwinnen.

Eleven: Football Manager Board Game
Elf, het aantal spelers in het veld tijdens een potje voetbal. Zorg dat ze op het juiste moment op de juiste plek staan om te kunnen winnen of the verliezen. Iedereen weet ook dat om de beste in de competitie te worden er veel meer om de hoek komt kijken, waaronder een fantastische manager. Eleven is een economische strategie-game die zich afspeelt in de wereld van de sport. De taak van de speler is om in de loop van een seizoen zijn eigen voetbalclub te beheren en te laten groeien op weg naar de winst.

Dreadful Circus
Jullie wachten niet langer met spanning op de komst van de goddelozen – want zij zijn net aangekomen! In deze set collection game probeer je het meest succesvolle vreselijke circus te creëren. Het spel kent vele plot-twists waardoor geen enkel spel hetzelfde is en iedere speler op zijn eigen manier punten kan scoren.

Empires of the North: The Wrath of the Lighthouse
Een verhaalgedreven solocampagne voor het bekroonde spel Empires of the North. 15 unieke solo-scenarios zijn met deze uitbreiding te spelen.

Neuroshima Hex: Beasts
Het nieuwe leger vertegenwoordigt verschillende diersoorten die moloch's aanval overleefden. Deze beesten zijn fel, en ze hebben maar één doel: hun territorium beschermen. Ze sparen niemand, ook niet hun eigen. De uitbreiding introduceert een nieuw spelconcept: friendly fire.Bron: Portal Games

Geplaatst door Linnsane op 25-01-2021 19:35
Aantal keer bekeken: 621

Reacties

Door Geert27 (389 reacties) op 25-01-2021 21:24
( PM )
Ik wil nog altijd graag een goed voetbalmanager spel, dus ga Eleven wel in de gaten houden.
Door Soundplay22 (24 reacties) op 25-01-2021 22:21
( PM )
Jaah eleven! Dat gaat weer nieuwe mensen aan de speeltafel krijgen hopelijk.
Door DjUntzUntz (130 reacties) op 26-01-2021 16:09
( PM )
Een idee wanneer PG met EOTN: Egyptian Kings komt? Ben ik ook wel benieuwd naar!
Door Gregoryh79 (3 reacties) op 27-01-2021 22:55
( PM )
En Robinson Crusoe: The Book of Adventures!
http://www.youtube.com/watch?v=dsyATa7gSeY
Door Dutchyoda (158 reacties) op 28-01-2021 13:45
( PM )
Quote:
Een idee wanneer PG met EOTN: Egyptian Kings komt? Ben ik ook wel benieuwd naar!
De Engelse versie staat gepland voor mei. Ik weet niet wanneer de Nederlandse versie gepland staat.