Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Kippen fokken en appels oogsten bij Happy Meeple Games

We zijn nog maar net bijgekomen van de plotse releases Power Plants en Genotype, maar Happy Meeple Games zit absoluut niet stil. Inmiddels zijn er alweer twee nieuwe releases gespot die we binnenkort kunnen gaan verwachten bij de kleine uitgever. Dit jaar kunnen we kippen gaan fokken in Hens en appels gaan oogsten in Applejack

Tok tok! Alle kippen op stok! In Hens speel je iedere rond een hen uit je hand om een evenwichtig erf te bouwen met meerdere rassen kippen. Een eenvoudig spel, maar de uitdaging ligt hem in het verzamelen van grote groepen hennen van hetzelfde ras. Punten scoor je voor de grootste groep hennen van dezelfde soort, voor je haan (want ook die doet toch nog mee tussen al dat vrouwelijke gescharrel) en voor je doelkaart. Er zijn ook kippetjes die medailles opleveren, deze geven extra punten aan het einde van het spel. Wie wordt de beste kippenfokker?

Hens

De lente is snel weer in zicht, tijd om appels te oogsten! Maar liefst zeven soorten appels zijn er te kweken en te oogsten in Applejack. In de boomgaard ga je appelbomen planten waaraan uiteenlopende hoeveelheden appels groeien. Kweek zo snel mogelijk appels van dezelfde soort en oogst ze, want dit levert punten op. Vergeet ook geen bijenkorven in te zetten, immers zonder bijen geen honing en zonder honing geen appels. 

Applejack
Komen deze releases op jouw wensenlijstje?

Geplaatst door Linnsane op 14-01-2023 14:34
Aantal keer bekeken: 1321

Reacties

Door Dutchyoda (251 reacties) op 14-01-2023 15:49
( PM )
Ik hoor toch wel goede dingen over Applejack, dus ik ben best wel benieuwd.
Door Linnsane (654 reacties) op 14-01-2023 20:16
( PM )
Ik voeg ze graag allebei toe aan mijn Happy Meeple Games collectie.
Door DjUntzUntz (231 reacties) op 14-01-2023 20:31
( PM )
hens ben ik ook wel benieuwd naar! Grote fan van kippen en er zijn veel te weinig leuke kippen games, dus ga hier wel even serieus naar kijken!
Door Videostar (465 reacties) op 15-01-2023 08:38
( PM )
Quote:
Grote fan van kippen

Hier moet een verhaal achter zitten. Je maakt me nieuwsgierig!
Door Lucky Jack (731 reacties) op 15-01-2023 10:16
( PM )
Quote:
Ik voeg ze graag allebei toe aan mijn Happy Meeple Games collectie.
Ja, fijne uitgever met nu al een mooie collectie. Nog steeds erg blij met m'n Red Outpost!