Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nu in de Winkels: Horizons of Spirit Island, Dice Theme Park

Het was druk afgelopen week in bordspelland. Zo is daar eindelijk de release van Horizons of Spirit Island, voor iedereen die Spirt Island net iets te uitdagend vindt. Hierin zitten namelijk 5 spirits die ideaal zijn om het spel goed te leren doorgronden.

Verder kunnen Dice Hospital fans aan de slag met het nieuwe spel Dice Theme Park waarin je een attractiepark moet opzetten. Let wel dat deze iets complexer is dan zijn voorganger. Maar als je Dice Hospital hebt gespeeld, moet dit een eitje zijn. Een stuk simpeler is overigens Dice Manor, welke ook deze week het licht ziet.

Verder leuk om te zien is dat er een nieuwe uitbreiding van Colt Express is uitgekomen: Bewakers en Gepantserde trein. De engelse variant verscheen vorig jaar al, maar nu ligt de Nederlandse versie ook in de winkels. Daarnaast bestaat Ra natuurlijk al een tijdje, maar verschijnt er nog een hernieuwde engelse druk die vanaf nu te krijgen is.

Tot slot hadden we nog nooit gehoord van Hellton Palace, maar het beheren van een hotel in de onderwereld met 2 spelers en te proberen het langer vol te houden dan je tegenstander...samen met het prima artwork, spreekt tot de verbeelding. Het doet een beetje denken aan Hotel Transylvania.

Zit er wat voor jou bij deze week?

Vanaf nu in de winkels
Astro Knights
Boo-ty Call
Colt Express Uitbreiding: Bewakers en Gepantserde Trein
Dice Manor 
Dice Theme Park
Hellton Palace
Horizons of Spirit Island
Monopoly: Dungeons & Dragons
Ra (ENG)
ReNature Valley Uitbreiding
Shit Happens - Pocket Editie 18+
Sound Box
Star Wars: Shatterpoint Uitbreiding: Appetite for destruction - Squad Pack
Wandering Towers

Geplaatst door Yorn op 16-07-2023 11:25
Aantal keer bekeken: 1149

Reacties


Er is nog niet gereageerd.