Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Deze week in de Winkels: Nieuwe Andor: Eeuwige Kou, Atiwa

Na een flinke berg aan releases de afgelopen weken is ook de vakantiestand aangeslagen bij de bordspel uitgevers. Deze week komt er dan ook niet al te veel uit. Dat neemt echter niet weg dat er een paar zeer mooie titels uitkomen. Helemaal voor deze regenachtige winterdag…ehrr zomerdagen!

Zo is er een gloednieuw deel in de Legende van Andor reeks uitgekomen in de vorm van De Eeuwige Kou! De Legenden van Andor: De Eeuwige Kou staat volledig los van eerdere Andor-producten en speelt zich af in een tijd vóór die van het basisspel “De Legenden van Andor”.

Spelers kruipen in de huid van dwerg, krijger, tovenaar of wachter van het vuur. Het spel bestaat uit in totaal 4 legenden, die niet alleen het verhaal vertellen, maar je ook stap voor stap door de spelregels leiden. Daardoor ben je binnen een paar minuten al aan het spelen.

Verder is ook Atiwa (NL), de nieuwste titel  van Uwe Rosenberg, vanaf nu in het Nederlands verkrijgbaar. In deze worker placement probeer je er voor te zorgen dat de vleerhonden niet te veel van de gewassen weg eten.

Tot slot verschijnt er nog de semi-Tiktok hit Sink'n Sand waarin kinetisch zand wordt gebruikt. Iedereen heeft een mannetje boven op het drijfzand staan en elke keer moet er een spijl weggetrokken worden. Wie zakt het eerst er doorheen?

Zit er iets voor jou bij deze week, of speel je momenteel andere spellen?

Nu in de Winkels:
Atiwa (NL)
De Legenden van Andor: De Eeuwige Kou
Freelancers: A Crossroads Game
Sink N' Sand
Zombicide (2nd Edition) Uitbreiding: Rio Z Janeiro

Geplaatst door Yorn op 06-08-2023 20:24
Aantal keer bekeken: 807

Reacties

Door San Kroepoek (477 reacties) op 08-08-2023 14:43
( PM )
Atiwa was wel een hot-topic in spiel, weet nog dat je ervoor moest reserveren om het uit te kunnen proberen...

het zag er wel leuk uit, dus misschien wel op pikken