Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Budgetspelen Spellenspektakel Bring&Buy komt eraan!



Nog een weekje en dan is het zover! Dan barst op 9 en 10 november het Spellenspektakel los in de Jaarbeurs van Utrecht. Wij zijn er voor het eerst ook bij met een Bring & Buy Stand! Bij ons kun je jouw spellen s'ochtends inleveren, en terwijl jij lekker op de beurs rond struint, gaan wij ons best doen om ze voor je te verkopen!

Tijd om de spellen uit te zoeken die je wilt verkopen!
Ga je naar Spellenspektakel? Dan bij deze de oproep om de spellen te gaan selecteren die je niet meer speelt! Maak een mooi stapeltje van 10 stuks die je graag kwijt wilt en plak er een stickertje op met de prijs die je er voor zou willen vragen. Hier vind je alle spelregels.

Hoe lager de prijs, hoe hoger natuurlijk de kans dat je weer wat extra kastruimte verwerft, maar zorg wel dat je natuurlijk comfortabel bent met je eigen gezette prijs! Weet je niet wat te vragen voor een spel? Dan kun je altijd het spel hier opzoeken en kijken wat de huidige prijs er voor is. Aan de hand daarvan kan je een prijs geven aan je eigen spel.

Heb je alles geplakkerd en gedaan? Vul dan ons aanmeldformulier in: We hebben zowel een digitaal aanmeldformulier en een fysiek aanmeldformulier . Het enige wat je nog moet doen is je unieke code toevoegen op je stickertjes en je bent klaar om te gaan!


Spellen inleveren en ophalen: Hoe werkt het?
Zodra je op de beurs arriveert loop je naar onze stand. Zodra je binnen bent, neem je direct rechts het eerste gangpad, je vind ons aan het einde van dat pad! Inleveren van je spellen kan van 10:00 tot en met 12:00. Vervolgens controleert het team of alles klopt. Denk aan of je unieke code op elke prijsstickertje staat, of alle spellen op het formulier staan etc. Heb je een fysiek formulier, vergeet deze dan niet mee te nemen. Er zal een rij zijn voor de fysieke formulieren en eentje voor de digitale stroom.

Als je een spel wilt kopen, kan dit op dit moment alleen contant, hoe kleiner de briefjes/ muntgeld etc. hoe beter.

Tussen 16:00 en 17:30 kun je vervolgens je onverkochte spellen weer bij ons op komen halen en krijg je te horen hoeveel spellen er uiteindelijk zijn verkocht!

Je spellen krijgen een fantastisch (dubbel) doel
Naast dat je zelf hopelijk een mooi zakcentje verdient terwijl je de nieuwste bordspellen op de beurs uitprobeert, krijgen jouw stofhappende spellen ook nog eens een fantastisch doel! We vragen namelijk 10% commissie (afgerond naar de dichtstbijzijnde halve euro) over het totale verkoopbedrag, maar die komt volledig ten goede van Right to Play. Zij zetten zich in voor de rechten van kinderen om ze weer lekker kind te laten zijn en te kunnen spelen, zoals wij altijd al kunnen doen. Tevens als je iets bij ons koopt, help je dus om kinderen die het minder hebben, beter te laten krijgen.

Zondag om 17:00 zal er ook een Right to Play Chequeoverhandiging plaatsvinden bij de Budgetspelen stand! Je bent sowieso welkom om deze te bezoeken en uit te vinden hoeveel we met zijn allen samen hebben opgehaald! Zondag tussen 16:55 en 17:10 kunnen dan ook tijdelijk geen spellen worden opgehaald. Daarna gaan we weer vrolijk verder!

Tot volgende week?
We bedanken tevens de organisatie van Spellenspektakel, want mede zonder hun enthousiasme en medewerking was dit initiatief niet mogelijk geweest. Voor nu is het voor jullie tijd om de bordspelkandidaten uit te gaan zoeken die samen met jullie mee mogen afreizen naar Spellenspektakel om een nieuw baasje te gaan vinden. Kom ook zeker gedurende de dag even langs om te kijken welke spellen er allemaal door andere bezoekers zijn gebracht! Zien we jouw op de beurs? Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Wij hebben er alvast zin in!

Geplaatst door Yorn op 01-11-2019 11:48
Aantal keer bekeken: 2905

Reacties


Er is nog niet gereageerd.