Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nieuw op ons youtube kanaal: Budget Speel Mee!

Hoi allemaal,

Zoals sommige van jullie weten heeft onze eigen Dick een twitch kanaal waar hij 4 keer per week een live stream doet. Nu gaat hij zijn stream talenten ook inzetten voor Budgetspelen! Elke laatste dinsdag van de maand om 20:30 zal hij op ons youtube kanaal een live stream verzorgen met de titel Budget Speel Mee!

Dit betekent dat jullie met de stream mee kunnen doen. Het beste is: je hoeft het spel zelf niet eens te hebben! Hij zal ongeveer een week van te voren een speelvel voor jullie ter download aanbieden. Je kan dit vel uitprinten of in een tekenprogamma openen.

Ook de spelregels hoef je niet eens te kennen, want Dick zal van te voren de regels uitleggen. Het enige wat je wel moet hebben is tijd. Natuurlijk kan je altijd nog achteraf meespelen, maar het altijd gezellig om met iedereen in chat en met Dick zelf te babbelen. Ook kan je dan meteen vragen stellen als sommige regels niet duidelijk zijn.

Het eerste spel dat je mee kunt spelen is Riverside van Geronimo Games. Lees hier de review van Linda om alvats een idee te krijgen. Natuurlijk hebben jullie een speelvel nodig. Klik op de onderstaande afbeelding om een groter formaat te krijgen die jullie aanstaande dinsdag kunnen gebruiken.

Tot dinsdag!

Geplaatst door Dutchyoda op 22-03-2023 09:15
Aantal keer bekeken: 976

Reacties

Door DjUntzUntz (231 reacties) op 22-03-2023 18:58
( PM )
Super leuk initiatief! Als ik kan kom ik nog even kijken. Kijk wel vaker met Dick eventjes mee op zijn twitch. Gezellig om te volgen

GL HF Dick en iedereen die mee gaat doen
Door Geitje (79 reacties) op 24-03-2023 15:05
( PM )
Gaaf idee! Ook fijn dat je mee kunt doen zonder het spel thuis te hebben liggen.
Door San Kroepoek (477 reacties) op 27-03-2023 15:44
( PM )
leuk idee!
tot morgen