Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Bitoku krijgt een uitbreiding genaamd Resutoran

Bitoku is vorig jaar zeer goed ontvangen. Onze Klaas bekroonde Bitoku zelfs met een gouden expert budgy. Ondanks dat Bitoku al veel bewegende elementen bevat, komt er nu dus een uitbreiding aan!

Drie nieuwe modules
De uitbreiding zal 3 verschillende modules gaan bevatten, waarvan je zelf kunt bepalen hoeveel en welke modules je elk spel toevoegt. De drie modules heten Conversaties, kodamas en festival.

Conversaties voegt nieuwe Yokai en Iwakura stenen toe. De nieuwe Yokai hebben twee types in plaats van eentje en voegen nieuwe gecombineerde acties toe zoals het verkrijgen van resources, een kristal of het bouwen van een gebouw. Op de nieuwe Iwakura stenen vind je tevens krachtige manieren om punten te scoren.

Met kodamas krijg je 15 nieuwe tegels voor de meren. Met deze tegels kan je beloningen verkrijgen door een bepaald vlakje te bereiken. Er zijn gouden, witte en zwarte meren, elk met andere beloningen en regels hoe je een beloning kan verkrijgen.

De festival module bevat een deck van 65 kaarten die enerzijds wat chaos toevoegen als je met alle kaarten speelt, anderzijds bieden ze wat meer controle als je de negatieve speler interactiekaarten speelt. Je begint het spel met twee van deze kaarten en je kan er meer krijgen via pilgrims en visie kaarten. Elke kaart heeft een indicatie wanneer je deze kan spelen en wat deze doet.

De uitbreiding gaat Bitoky: Resutoran heten, wat restaurant in het Japans betekent, en zal de schappelijke adviesprijs krijgen van € 19,95. De pre-orders beginnen in juni en de uitbreiding zal te krijgen zijn vanaf september.

 

 

Geplaatst door Yorn op 17-05-2023 08:00
Aantal keer bekeken: 532

Reacties

Door San Kroepoek (440 reacties) op 17-05-2023 09:18
( PM )
de art ziet er in ieder geval leuk uit!
vooral die slijm poppetjes