Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Catan Voordeelbundel bij 999 Games

Gisteren schreven we al een liefdesbrief aan Catan (hier terug te lezen). Dit klassieke bordspel ligt deze dagen op menig tafel bij families thuis. Voor die enkeling die nog niet voorzien is heeft
999 Games nu een mooie deal: een Catan pakket met daarin het basisspel én uitbreiding Steden en Ridders. Dat is nog niet alles, want je krijgt er ook de Catan playmat Atoll en een heuse Catan dobbelbeker bij.

De normale prijs voor dit pakketl ligt op €102,92, maar nu hier te koop voor slechts €74,99. De verzendkosten zijn daarbij gratis.

Blijf binnen en zet koers naar het eiland Catan. Deze superaanbieding met het basisspel en twee uitbreidingen is de perfecte manier om de bordspelklassieker te (her)ontdekken.

Geplaatst door Linnsane op 30-03-2020 20:48
Aantal keer bekeken: 570

Reacties

Door Hedgehog (137 reacties) op 31-03-2020 08:12
( PM )
Had natuurlijk liever een aanbieding gezien voor de uitbreidingen die ik niet had ;)

Maar op zich een mooie bundel. Steden & Ridders vind ik verreweg de beste uitbreiding die ik ken voor Catan.

Qua prijs moet je dan wel waarde hechten aan de dobbelbeker en playmat, want anders kan je de twee dozen beter elders aanschaffen.

Snap wel dat ze als uitgever de retailers niet de loef willen afsteken, maar als consument had ik graag wat scherpere aanbiedingen van 999 games gezien. Volgens mij toch alweer een jaar of 2 geleden dat ik wat direct bij ze besteld heb.