Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Nieuwe Voordeelbundels voor Thuisblijvers bij 999 Games

De lockdown wordt verlengd. Dit betekent thuis nog meer tijd voor spellen op tafel. Mocht er tussen de vorige Voordeelbundels van 999 Games geen geschikte bundel zitten of was je al in het bezit van één of meerdere spellen, dan is er nu een nieuwe kans! Vandaag zijn er 3 nieuwe voordeelbundels gelanceerd!

Thuisblijven Kinderpakket 2
Bordspellen voor de kleinsten. Vind als eerste 5 magische symbolen in Het Magische Labyrinth, volg het kruimelspoor in Spoorzoeken en ervaar het beroemde puzzelspel in kidsversie Tangram Junior. De normale prijs voor deze set is € 51,97 en nu als bundel te bestellen voor: € 39,99.




Thuisblijven Solo Pakket
Je hoeft je voorlopig niet meer in je eentje te vervelen met Adventure By Book: Sherlock Holmes, Klus Geklaard en Brains: De Japanse Tuinen.

Kruip in de rol van Sherlock Holmes of Dr. Watson en los de vier verschillende mysteries op in Adventure By Book: Sherlock Holmes, probeer in 7 ronden alle kaarten te sorteren in Klus Geklaard en speel een solitair puzzelspel met 5 moeilijkheidsgradaties. De normale prijs voor deze set is € 44,97 en nu als bundel te bestellen voor: € 29,99.



Thuisblijven 2-Spelers Pakket
Speciaal voor duo's: Catan: Het Duel (reprint met kaartenhouders en nieuwe verpakking) en het tactische kaartspel Mandala. De normale prijs voor deze set is € 44,98 en nu als bundel te bestellen voor: € 34,99.

Geplaatst door Linnsane op 31-03-2020 17:37
Aantal keer bekeken: 1565

Reacties


Er is nog niet gereageerd.