Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Er komt een Decrypto 5th Anniversary Edition aan

Het populaire partyspel Decrypto krijgt een 5th anniversary Edition. Deze 5-jarig jubileum editie krijgt een mooier doosje met een goud randje. Daarnaast zitten er maar liefst 440 nieuwe woorden bij om te raden. Voor de rest is er niet zo heel veel veranderd. Maar als je toch al twijfelde om deze op de kop te tikken, misschien is deze extra speciale editie dan een mooie versie om mee overstag te gaan. De planning is dat deze eind augustus al in de winkels verschijnt.

 

Wat is Decrypto voor een spel?
Voor wie Decrypto niet kent, momenteel is het het #1 partyspel op Boardgamegeek. In Decrypto moet je in teams via codewoorden cijfers communiceren aan je team. Pas echter op dat het andere team jouw boodschap niet onderschept. Welk team als eerste de cijfercode van het andere team vaak genoeg kraakt wint. Leer ook meer over Decrypto in de videorecensie van Anna. Zij gaf Decrypto een gouden beginnersbudgy.

Geplaatst door Yorn op 11-07-2023 15:58
Aantal keer bekeken: 980

Reacties

Door Skull_kid (2512 reacties) op 11-07-2023 17:26
Rol: Forum Moderator
( PM )
Ik kan me voorstellen dat extra woorden altijd leuk is bij dit soort spellen, maar een 5th anniversary is wel echt de eerste in de bordspelwereld, heb ik zo het idee.

Ook niet veel “anniversary edition” over, als de game 100% hetzelfde is, plus wat nieuwe woorden…

Gok dat deze versie gewoon de huidige gaat vervangen, dus even de huidige in de gaten houden qua prijs!
Door Metroid_Dark_Sky (588 reacties) op 11-07-2023 22:19
( PM )
Had leuk geweest als ze b.v. de Solo Promo's erbij hadden gedaan waarmee je het spel ook in het je eentje zou kunnen spelen.
Door San Kroepoek (477 reacties) op 13-07-2023 09:59
( PM )
vind dit soort edities wel een goed idee van de uitgever. Geeft "essential edition" vibes in mijn optiek.