Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Dick zamelt geld in voor World Child Cancer

In het weekend van 2 en 3 maart gaat onze eigen Dick geld inzamelen voor World Child Cancer. Hij gaat dan een 24 uurs marathon houden op zijn eigen twitch kanaal. De stream begint zaterdag 2 maart om 8 uur 's avonds en eindigt 24 uur later op zondag.

Zoals gebruikelijk op zijn stream zal hij bordspellen (solo) spelen. Ondertussen kunnen jullie doneren via een link die tijdens de stream gedeeld wordt. De stream zal wel in zijn geheel in het Engels zijn. Bij elke $100 zal hij een spel weggeven, deze zijn mogelijk gemaakt door sponsoren uit de bordspelwereld. Hier kunnen regiorestricties aan zitten zoals alleen voor de VS of alleen in Europa. Dat hangt af van de sponsoren.

 

Over World Child Cancer

Elk jaar krijgen wereldwijd ruim 400.000 kinderen kanker. Helaas heeft niet elk kind de zelfde middelen en kansen om hun kanker te behandelen. Zo heeft een kind in het Verenigd Koninkrijk ruim 80% kans om te overleven terwijl dit in Bangladesh nog geen 30% is. WCC probeert de toeganklijkheid tot behandeling globaal gelijk te trekken. Dit doen ze door medisch personeel te trainen, maar ook kosten van de behandeling te vergoeden.

 

We hopen ook dat hij veel geld zal ophalen en mocht je willen doneren, dan wordt dat zeker op prijs gesteld.

Geplaatst door Dutchyoda op 24-02-2024 12:00
Aantal keer bekeken: 603

Reacties

Door Marcomarcomar (21 reacties) op 24-02-2024 14:06
( PM )
Meteen een herinnering in mijn agenda gezet om te kijken EN te doneren