Volg ons op Youtube Volg ons op Instagram Abonneer op onze RSS

Prijsvraag:Micro Macro kortingsbundel +Win Micro Macro 1 & 2!

Het is M(e)icro Macro maand bij White Goblin Games en dat betekent dat je korting krijgt op beide delen! Micro Macro: Crime City en Micro Macro: Full House zijn namelijk nu 27,50 per stuk, of beiden als pakket te verkrijgen voor 49,99. In samenwerking met onze vrienden van White Goblin Games gaan we tevens een exemplaar van beide weg geven!

Micro Macro is het ideale detectivespel om met de gehele familie te spelen. Mijn neefje en nichtje hebben er onder andere veel plezier aan beleefd om de misdaden al speurend op te lossen. Maar ook de vrouw des huizes vond het een erg leuke ervaring en dat terwijl ze verder niet eens echt van spelletjes houdt! Kortom, leuk dus voor jong en oud!

Het spel is dan ook heel simpel, je legt een enorme stadskaart op de keukentafel en krijgt hints waar een misdaad hebben plaatsgevonden. Vervolgens, volg je de dief of ander gespuis terug in de tijd, door deze te volgen op de kaart. Nieuwsgierig? Check dan onze recensies van Micro Macro: Crime City en Micro Macro: Full House



Voor de Micro Macro fans, wisten jullie overigens dat elk deel uit de serie eigenlijk een deel is van één grote stad? Er komen nog twee delen om de kaart compleet te maken en als je die allemaal aan elkaar koppelt, volgt er nog 1 mysterie wat zich afspeelt over alle kaarten samen! Wow!

Prijsvraag: Maak kans op Micro Macro Crime: City óf Micro Macro: Full House!
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Dan hebben we goed nieuws, want in samenwerking met onze vrienden van White Goblin Games, gaan we deze week deel 1 en 2 allebei 1x weg geven!

Wil jij kans maken op een van de twee delen? Doe dan mee met onze prijsvraag! Plaats een reactie met de volgende inhoud en je maakt direct kans:

Plaats hieronder in een reactie met wie je graag Micro Macro zou willen spelen. Licht kort je antwoord toe waarom juist met deze mede detectives. Vermeld aan het einde van je antwoord tevens of je voor Micro Macro 1 of Micro Macro 2 meespeelt.

Zodra je een reactie hieronder hebt achtergelaten, maak je direct kans! Heel veel succes alvast! Heb je geen zin om te wachten? Dan kan je uiteraard ook kijken naar de Micro Macro bundel  met beide delen en die direct bestellen.



Tot Slot
We bedanken White Goblin Games voor het beschikbaar stellen van de exemplaren en wensen jullie alvast heel veel succes met de prijsvraag! Eens kijken welke Budgetspelers hun vergrootglas uit de kast kunnen gaan trekken op zoek naar hints en moordoplossingen! Tevens bedanken we jullie alvast voor het meedoen. Je hebt nog tot en met vrijdag 23:59 om een reactie achter te laten. Daarna maken we de winnaar bekend!                           

Geplaatst door Yorn op 10-05-2022 10:37
Aantal keer bekeken: 2867

Reacties

Door Nin (1845 reacties) op 10-05-2022 11:06
( PM )
Beide spellen met veel plezier gespeeld. Veel succes aan de mensen die meedoen met de prijsvraag!
Door Rizzyy (115 reacties) op 10-05-2022 11:07
( PM )
Leuke actie! Deze staat al een tijdje op mijn verlanglijst! Mijn vrouw is landschapsarchitect maar kaartlezen is niet haar sterkste punt Wellicht kunnen we met dit spel haar interesse in spellen wat meer aanwakkeren en kan ze ook direct haar kaartleesskills verbeteren!

Laten we maar starten met deel 1!
Door Stevenvv (9 reacties) op 10-05-2022 11:09
( PM )
Ik ben momenteel met mijn gezin het eerste deel aan het spelen, en mijn zoontje vindt het echt leuk en kijkt er steeds naar uit om het volgende deel te spelen.
Het zou dus zeer leuk zijn om deel 2 te winnen

Ook leuk om te lezen dat nog 2 delen zullen uitkomen.
Tegen dan zal de jongste zoon ook kunnen meedoen
Door Stef (278 reacties) op 10-05-2022 11:41
( PM )
Quote:
Voor de Micro Macro fans, wisten jullie overigens dat elk deel uit de serie eigenlijk een deel is van één grote stad? Er komen nog twee delen om de kaart compleet te maken en als je die allemaal aan elkaar koppelt, volgt er nog 1 mysterie wat zich afspeelt over alle kaarten samen! Wow!

Dat is wel heel leuk!
Tegen de tijd dat alle delen uit zijn zal mijn dochter ook mee kunnen doen.

Ik doe overigens niet mee met de prijsvraag, ik heb beide spellen al in huis
Succes voor degenen die meedoen.
Door Tolan (8 reacties) op 10-05-2022 11:42
( PM )
Oo dit lijkt mij een erg leuk spel om te spelen samen met mijn zoontje (zoals Stevenvv hierboven al zegt haha). Weet niet of hij er al oud genoeg voor is, maar anders halen we de buren erbij.


Micro Macro 2 heeft mijn voorkeur
Door Hedgehog (1323 reacties) op 10-05-2022 11:46
( PM )
Ik zou dit graag met mijn zoon spelen. Hij is gek op spelletjes (was ook mee naar spellenspektakel) en er ontgaat hem geen detail! Hij heeft ook een zeer rijke fantasie, dus gaat waarschijnlijk zijn eigen verhalen bedenken bij alles wat hij ziet in de stad.

Edit:
Lichte voorkeur voor Micro Macro 1. (Al begrijp ik uit sommige comments dat deel 2 kindvriendelijker is?)
Door Ragrob (4 reacties) op 10-05-2022 11:51
( PM )
Leuk spel om samen te doen! Heb de eerste 3 scenario's met mijn zoon gedaan. Soms toch best pittig om de route te vinden maar wel goed te doen nog. Ben benieuwd naar de moeilijkere scenarios.
Zeker interesse in het hele pakket!
Door Heymil (148 reacties) op 10-05-2022 11:51
( PM )
Ik zou heel graag deel 2 winnen om met mijn klas te spelen. Heb deel 1 thuis en is een geweldige (maar voor mijn klas een iets te geweldadige) puzzel! Nu hoorde ik dat deel 2 kindvriendelijker te spelen is.....

Ze vinden het vast geweldig!
Door ELuctric plays (9 reacties) op 10-05-2022 11:59
( PM )
Ik doe graag mee. Het lijkt me een leuk concept maar ik kan mijn vrouw nog niet overtuigen om het te kopen dus dit zou een ideale kans zijn om eraan te beginnen samen
Door Launoo (151 reacties) op 10-05-2022 12:02
( PM )
Ik zou heel graag met mijn lieve vriendin Masja dit spel spelen. Zij is net als ik dol op allerlei soorten puzzels (van legpuzzels tot escape-rooms).

En dan zou ik willen meespelen voor Micro Macro 2.
Door Twisted-D (923 reacties) op 10-05-2022 12:09
( PM )
Een heerlijk spelletje om mensen te spelen die (nog niet) veel hebben met de (zwaardere) bordspellen. Hapje en drankje erbij en wat zoeken/puzzelen.

Voorkeur voor deel 2.
Door MaryAnn (216 reacties) op 10-05-2022 12:12
( PM )
Ik ga voor Micro Macro Full House. Mijn moeder is niet goed met nieuwe spellen, maar dit "Where's Waldo"-concept is goed te begrijpen en erg leuk! Het eerste deel met heel veel plezier gedaan en doorgegeven aan een vriendin.
Door Vanriel3000 (31 reacties) op 10-05-2022 12:19
( PM )
Wat een toffe actie! Ik zou graag één van deze spellen willen winnen om lekker met mijn kinderen deze puzzel op te lossen. Nu maar duimen
Door Sandertjuh (189 reacties) op 10-05-2022 12:27
( PM )
Dit spel staat al een tijdje op mijn lijstje om aan te schaffen maar nog niet van gekomen. Lijkt mij erg leuk om samen met mijn vriendin van de zomer in de tuin te spelen. Lekker speuren en plezier maken. Ik doe graag mee met de winactie!
Door Bjornme (6 reacties) op 10-05-2022 12:38
( PM )
Deze wil ik eens uitproberen samen met mijn vrouw. Thuis ziet ze alles/merkt ze alles op, dus super benieuwd of ze bij dit spel ook zo sterk uit de hoek komt!
Graag micro macro 1
Door Nskoh (2 reacties) op 10-05-2022 13:16
( PM )
I would like to play with my regular gaming group, as they are astute detectives who will be invaluable in solving the case. I am playing for MicroMacro: Full House (MicroMacro 2).
Door Gradon (463 reacties) op 10-05-2022 13:43
( PM )
Mijn (ex-)pleegbroertje van inmiddels 9 jaar oud komt af en toe bij ons spelen en is dan dol op ook een bordspelletje. We hebben nu Camel Cup en Spy Club die een groot succes zijn en deze lijkt daar een prachtige aanvulling op te zijn.

Ik zou graag deel 1 winnen.
Door RRCT (5 reacties) op 10-05-2022 14:35
( PM )
Graag doe ik mee ik zou dit willen schenken aan mijn vriend, met veel last van anxiety. Ik denk dat het samen of alleen oplossen een goede afleiding voor hem kan zijn om even weg te kunnen van de spanning en angst.
Welke mogen jullie, mochten we winnen, kiezen! ?
Door Angelus__M (294 reacties) op 10-05-2022 15:19
( PM )
Graag zou ik ook mee doen voor de eerste game.
Deze game staat al tijdje op mijn lijstje. Ik zou deze proberen met mijn zoontje. Altijd opzoek naar games waarmee ik hem kan besmetten met het game virus. Hopelijk is hij beter hierin dan het zoeken naar zijn eigen spullen die hij kwijt maakt, want hij altijd alles kwijt.
Door Kevin (22 reacties) op 10-05-2022 15:46
( PM )
Ik doe graag mee

Ik zou deze proberen met mijn aanstaande Date. Hoe leuk zou het zijn om dit te doen op onze 2e date, samen zoekend en speurend over die kaart. Als dat geen geslaagde date wordt weet ik het ook niet haha.

Micro Macro 1 lijkt me top.
Door Patrickpatrick (12 reacties) op 10-05-2022 16:17
( PM )
Ik doe mee! Heb het nog nooit gespeeld, lijkt me interessant om te spelen. Precies zoals in de tekst staat, klinkt als een goed spel om mijn date, die niet zo van de spellen is, kennis te laten maken met een spel, misschien dat ze deze wel leuk vindt!

Ik ga voor deel 1 om mee te beginnen!
Door Placebo (184 reacties) op 10-05-2022 16:24
( PM )
Sinterklaas heeft op pakjesavond Micro Macro cadeau gedaan aan een tweetal familieleden. Ondanks dat ze weinig/geen bordspellen spelen hebben ze hier veel plezier aan beleefd. Ook tijdens ons familieweekend was dit spel erg populair. Makkelijk qua 'regels' en het ligt snel op tafel. Plezier alom!

Leuke actie van WGG. Persoonlijk zie ik af van deelname maar na het lezen van de reacties zou ik graag mee willen doen voor gebruiker 'RRCT'. Haar verhaal klinkt mij heel herkenbaar in de oren. Heb zelf last van een angt-/paniekstoornis en PTSS. Puzzelen en spellen doen heeft mij door de zwaarste tijden heen geholpen. Ik wens de vriend van RRCT deze afleiding toe.

Door Aryana (11 reacties) op 10-05-2022 17:20
( PM )
Ik wil ook mee doen.

Mijn schoonouders zijn fervente puzzelaars, en wat minder van de bordspellen. Micro Macro is een mooie mix. Deel 1 hebben we met veel plezier samen gespeeld, en ik zou dan graag voor deel 2 gaan.
Door TimVerfbom (120 reacties) op 10-05-2022 19:49
( PM )
Ik denk dat Micro Macro 1 een super leuke intro game zou kunnen zijn om samen met mijn schoonvader te spelen. Hij is mega fan van puzzelen en detectives, dus wie weet kan dit een board game zijn die ons een beetje verbind
Door BelleCat (2 reacties) op 10-05-2022 20:46
( PM )
Ik lees al een tijd mee op BudgetSpelen, maar nu eindelijk een account aangemaakt. Al heel vaak naar Micro Macro gestaard om te kopen, deze prijsvraag zou ideaal zijn om dan deel 1 te kunnen spelen. Ik zou het graag met mijn moeder willen spelen, omdat zij net als ik gek is op spellen en ze het gewoon enorm verdient.
Door MarvelousMax (62 reacties) op 10-05-2022 21:31
( PM )
Met mijn vriendin, we hebben 1 al deels gespeeld, ik ben beter in het vinden van de karakters, maar zij vindt de verhaallijn sneller! Dus voor deel twee (hiervoor doe ik mee) zou ze weer een goede partner zijn
Door Michielthe1 (7 reacties) op 10-05-2022 22:04
( PM )
Met mijn vriendin. Zij is normaal gezien de betere detective dus dat komt handig uit, zeker omdat we bij kunnen samen spelen. Deel 1 bekeken we wel al eens, maar we hapten nog niet toe. Dit zou dus wel leuk zijn om het spel echt eens uit te kunnen testen.
Door Bram0546 (20 reacties) op 10-05-2022 22:44
( PM )
Ik zou graag deel 2 winnen, ik heb stiekem deel 1 zonder mijn vriendin gespeeld en daar was ze niet blij mee...
Door Slobmeister (7 reacties) op 10-05-2022 22:44
( PM )
Ha! Ik noem mijn 2 zoons weleens Micro & Macro. De jongste is 1, de oudste 9. Dus ja, het is letterlijk micro en macro. ;-)
Deel 1 was een classic! Ik zou graag deel 2 met Macro uit willen spelen. Micro is nog wat kleinig, maar dat komt wel!
Door KellyBordspellie (9 reacties) op 10-05-2022 23:03
( PM )
Ik zou graag deel 1 winnen om te spelen met mijn zus(je). Ze is geen echte bordspellenfan maar crime spelletjes speelt ze wel.
Door Geitje (81 reacties) op 10-05-2022 23:24
( PM )
Ik zou graag deel 1 met mijn partner willen spelen, omdat we dit soort spel nog nooit hebben gespeeld en tegelijkertijd houden we van het oplossen van raadsels. Het zou dus super zijn als we Micro Macro 1 aan onze collectie kunnen toevoegen (en spelen natuurlijk)
Door Palam (116 reacties) op 10-05-2022 23:36
( PM )
Ik vond de digitale uitprobeerversie niet erg leuk, dus ik sla deze graag over.
Door Liefde_is (62 reacties) op 11-05-2022 00:17
( PM )
Ik heb deel 1 met plezier met mijn puberdochter gespeeld. Ze vindt spellen meestal niet zo leuk, maar samen de mysteries oplossen vond ze wel leuk. Dus mocht ik winnen wil ik graag met haar deel 2 spelen.
Door Vertessenc (14 reacties) op 11-05-2022 12:33
( PM )
Ik zou graag deel 1 met men oudste zoontje spelen en zijn opa spelen. Lijkt me zeker voor men zoontje fijn dat hij zijn oog voor details nu voor een spelletje kan gebruiken ipv dat het hem soms 'dwars' zit. En dat we iets samen kunnen delen nu dat nog kan.
Door Marion1995 (7 reacties) op 11-05-2022 16:04
( PM )
Ik zou dit graag met mijn partner / spellenvriendje spelen. we spelen eigenlijk alles samen en we zouden micro macro 1 graag eens willen proberen omdat we dit spel nog niet kennen.
Door MisticMC (8 reacties) op 11-05-2022 16:13
( PM )
Ik zou graag deel 2 met mijn vriendin spelen. Deel 1 hebben we veel plezier aan gehad!
Door Mauz (6 reacties) op 11-05-2022 18:33
( PM )

Ik zou graag met mijn twee zoontjes (4 en 7) dit spel willen spelen. We zijn allemaal fanatieke (bord)gamers maar spelen vooral tegen elkaar. Het lijkt me zo leuk om mEt elkaar te spelen!
Door Luckycas (29 reacties) op 11-05-2022 23:35
( PM )
Ik zou deze graag met mijn vrouw spelen. Lijkt me echt zo'n spel dat je als een gewone puzzel laat liggen op tafel om er tussendoor even mee bezig te kunnen zijn.
Speel graag mee voor Micro Macro Full House.
Door JohanGaming (4 reacties) op 12-05-2022 08:13
( PM )
Ik zou graag deel 1 met mijn vriendin spelen! Ze is de laatste maanden gigantisch druk geweest met haar inburgeringsexamen (en van de week voor haar laatste examen geslaagd!) en heeft amper tijd gehad om samen met mij een spelletje te spelen om tot rust te komen. Dus wij kunnen dit goed gebruiken om samen weer wat leuke tijd door te brengen.
Door Simone Kuin (2 reacties) op 12-05-2022 08:40
( PM )
Samen met mijn zus moet het zeker lukken om een goed team detectives te zijn. We kennen elkaar door en door, hebben oog voor detail en ruime bordspel-ervaring. Graag speel ik mee voor Micro Macro deel 1.
Door Tialda (1 reacties) op 12-05-2022 11:05
( PM )
Oh wat leuk! Ik zou graag mee willen doen met deze wedstrijd! Ik hou van spelletjes, maar ze zijn nogal duur, dus hoop dat ik win. Kan ik alsnog met vriendinnen spelletjes spelen en bijkletsen.
Ipv altijd dat eeuwige op stap gaan. Dit is toch veel leuker! Duimen voor spel nummer 1!
Gr Tialda
Door Cvandermeer (7 reacties) op 12-05-2022 11:14
( PM )
Altijd al is willen proberen met mijn vriendin. Om het dan uit te spreiden op de grond en op zoek te gaan. Zijn altijd al wel van de bordspellen en puzzels geweest, dus dit is een mooie combinatie.
Door Apocalypse (176 reacties) op 12-05-2022 11:48
( PM )
Plaats hieronder in een reactie met wie je graag Micro Macro zou willen spelen. Licht kort je antwoord toe waarom juist met deze mede detectives. Vermeld aan het einde van je antwoord tevens of je voor Micro Macro 1 of Micro Macro 2 meespeelt.
Door Apocalypse (176 reacties) op 12-05-2022 11:50
( PM )
Ervan uitgaande dat mijn vorige reactie iets te mierenneukerig was, nu dan nog maar eentje met motivatie.
Met mijn vriendin natuurlijk we hebben namelijk ook altijd de grootste lol met where waldo puzzeltjes. Dus dan moeten we hier ook heel veel plezier uit gaan halen. Geen van beide delen hebben we gedaan dus alles is mooi, leuk en nieuw!
Door Piemail (17 reacties) op 12-05-2022 15:30
( PM )
Ik zou deze graag willen winnen om met mijn kinderen te spelen, die zijn dol op speurtochten in welke vorm dan ook. Deel 2 schijnt meer kind-vriendelijk te zijn dus het liefst dat deel, maar het spel is nieuw voor ons, dus met deel 1 zouden we ook blij zijn!
Door Mesa (64 reacties) op 12-05-2022 18:54
( PM )
Ik doe graag mee voor deel 1.

Sinds de komst van Mesa Jr. hebben we even minder energie gehad voor spelletjes maar dat is nu weer helemaal terug. Stiekem staat deze al langer op mijn verlanglijst maar we hebben nog een klein stapeltje ongespeelde spellen liggen dus ik mag van mezelf niets kopen. Winnen is een ander verhaal natuurlijk...
Door Pipo01 (48 reacties) op 12-05-2022 21:24
( PM )
Ik zou dit spel wel met mijn vader willen proberen. Hij heeft nooit spelletjes gespeeld en dit lijkt mij wel een leuke instapper om samen te proberen. Geen voorkeur voor een deel aangezien hij geeneen heeft gespeeld.
Door AgnesJ (3 reacties) op 12-05-2022 21:33
( PM )
Heel benieuwd of mijn speurneuzenfamilie al deze misdaden kunnen oplossen. Deze uitdaging van Whitegoblins nemen we graag aan!!!
Door MultiLul (7 reacties) op 13-05-2022 11:07
( PM )
Zou het met Micro Macro dan toch lukken om mijn moeder aan de spelletjes te krijgen? Deel 1 volstaat dan.
Door Ravilik (61 reacties) op 13-05-2022 11:09
( PM )
Met m'n partner, ze is altijd alles kwijt dus mogelijk helpt dit zoekspelletje haar een beetje trainen.

We gaan voor deel 1.
Door Cara (28 reacties) op 13-05-2022 12:15
( PM )
Wij doen ook graag mee voor deel 2. Mijn zoon haalt deel 1 altijd uit de kast na ons maandelijkse etentje met zijn peetoom en peettante te spelen. Altijd erg gezellig om zoiets samen te delen, en met deel 2 zijn we voorlopig weer een tijdje zoet.
Door Swizard (348 reacties) op 13-05-2022 12:27
( PM )
Met mijn nichtjes! Lekker speuren, zijn ook net oud genoeg aan het worden voor de thema's

Doe graag mee voor deel 1
Door Rein3112 (10 reacties) op 13-05-2022 13:08
( PM )
Deze staat al wat langer op mijn lijstje om samen met mijn vriendin te spelen! Wij vinden allebei spellen waarbij zoek- en speurwerk bij komt kijken echt geweldig! Wij hebben al een paar Exit games en wat van Sherlock Holmes consulting detective gespeeld. Dit spel past prima in dat rijtje

Ik doe graag mee voor deel 1.
Door AshKetchdem (15 reacties) op 13-05-2022 13:57
( PM )
Ik zou graag gaan voor deel 1: vooral om te kijken of dit iets voor mij en mijn groep is.

Wij spelen graag coop games met onze groep, afgestreept en/of in progress momenteel zijn o.a. Gloomhaven, Pandemic Legacy, Aeon's End legacy, Detective: a modern crime board game (binnenkort beginnen aan LA crimes) en T.I.M.E. Stories.
Wij kunnen vast ook deze cases kraken, en ik probeer het graag uit!
Door Rockey212 (29 reacties) op 13-05-2022 14:11
( PM )

Deze zou ik dan willen gaan spelen met mijn neefjes en nichtjes. Zij zijn gek op spellen en willen altijd nieuwe dingen uitproberen als ze bij hun tante (mij) zijn! Ik heb ze zelf nog niet gespeeld, maar ik heb er al wel veel goede dingen over gehoord! Beide zijn dus welkom! (en als ik er een moet kiezen, kies ik wel 2 voor het getal)
Door Tribiani (38 reacties) op 13-05-2022 14:20
( PM )
Ik zou graag deel 1 spelen met mijn neefje van 3 jaar.
We zoeken altijd samen naar Wally, Wenda, Yllaw en de tovenaar Wittebaard in de kleine "Waar is Wally boekjes" met een vergrootglas (De hond Woef slaan we over, want die is wel erg goed verstopt!). Alle plaatjes in het zoekboek die iets volwassener zijn verbloem ik altijd naar kindproof verhaaltjes
Door Henkiedoodle (6 reacties) op 13-05-2022 14:59
( PM )
Deel 2 met mijn ouders. Hopelijk kan ik nu de wijsneus uit gaan hangen die alles al lang in de smiezen had.
Door Bassvdh (14 reacties) op 13-05-2022 16:08
( PM )
Lijkt me een leuke vervanger voor Cluedo wat nog regelmatig op tafel staat bij ons als we een wijntje doen met onze vaste spelletjes gasten. Ik zou dan ook graag Micro Macro 1 winnen, want mijn vriendin en ik hebben dit spel nog niet eerder gespeeld.
Door Kaui2290 (32 reacties) op 13-05-2022 17:44
( PM )
Ahh, wat leuk! Dit zou echt leuk zijn samen met ons moeder! Tenminste, over een korte tijd. Eerst moet ze een staaroperatie laten doen, anders is mijn winst wel te makkelijk te behalen ! Speel graag mee voor deel 2.
Door Videostar (480 reacties) op 13-05-2022 18:19
( PM )
Omdat het spel op geniale wijze tijd en plaats weet te mengen, zou ik het met mijn broer willen spelen. Hij zal versteld staan van het concept en samen gaan we alle zaken oplossen. Hij is slimmer dan ik, maar ik heb de scherpste blik.

Omdat ik MM: Crime City al gespeeld heb, zou ik liefst MM: Full House ontvangen.
Door Emmiq8373 (3 reacties) op 13-05-2022 21:06
( PM )
Ik heb op een spellenmiddag de eerste missies van het eerste deel mogen spelen en dat smaakte zeker naar meer. Lijkt me een mooi spel om samen met de familie te spelen.

Graag zou ik meedoen voor Full House.
Door Mave XI (9 reacties) op 13-05-2022 23:34
( PM )
Toffe actie.
Mijn vrouw, zoontje en ik gaan graag samen speuren!
Beide delen lijkt me tof maar als ik voorkeur moet opgeven zeg ik deel 2
Door Nesnaj (5 reacties) op 16-05-2022 14:32
( PM )
Ik wil dit graag met mijzelf spelen, omdat er niemand in mijn omgeving is die ook graag spellen speelt En ik speel graag mee voor deel 1